Linija Moderna | O MB
15265
page,page-id-15265,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

O MB

Marijana Boljat je osjećaj za dizajn, ljepotu i estetiku nagovijestila već u ranoj mladosti uređivanjem svoje vlastite sobe koja se ponekad pretvarala u atelier, parlaonicu sa prijateljicama ili maštoviti modni salon, ali prvenstveno u dnevnu sobu sa uvijek karakterističnim, prepoznatljivim rukopisom, maštovitim, osebujnim i originalnim.
Takva je i danas, a strast za lijepim postalo je njeno životno opredjeljenje stvarajući lijepe i originalne interijere, funkcionalne, udobne, istovremeno zaigrane, ali uvijek prožete bojom, te detaljima koji su njen zaštitni znak.
Svoju maštu prenosi i na platna, najčešće većih formata uljnih ili akrilnih tehnika, te ih često smješta u interijere koje projektira. Izlagala je na nekoliko izložbi u Osijeku i Zagrebu, u razdoblju od 2006. do 2010. godine.
Marijana vjeruje da su ljepota i raznolikost preduvjet dobrog dizajna, što je vidljivo upravo na njenim idejnim rješenjima i ostvarenjima.
Uredila je lijepe i funkcionalne poslovne i stambene prostore, obiteljske kuće, terase i vrtove. Upravo zbog svog osebujnog stila u uređenju, Marijana je danas jedna od vrlo traženih i cijenjenih dizajnera interijera.

 

Amalia Šegvić

``Najveća je umjetnost pravilno osjetiti prostor koji uređujemo, njegovu funkciju i osjetiti puls osoba koje će obitavati u njemu.
Naš projekt tada dobiva dušu.``
Marijana Boljat

footer